Navigatie

Nieuws

1 mei 2020

Zorgfactuur 2.1.4 In de App Store, met Goede vrijdag als gewone werkdag of als feestdag.

9 maart 2020

Zorgfactuur 2.1.1 In de App Store, met btw-id in de factuur en een paar kleine verbeteringen.

8 maart 2020

Like ons op Facebook!

7 maart 2020

Zorgfactuur 2.1 In de App Store, met een filter op de dienstenlijst en een nettere layout van de factuur.

1 maart 2020

Zorgfactuur 2.0 In de App Store, met functies als pdf facturen versturen vanuit de app, etc.

10 januari 2020

Zorgfactuur 1.0 In de App Store! Een tool om je dagvergoeding uit te rekenen op basis van de ORT in de zorg.

iPhone

Vanaf het moment dat Apple in 2008 de SDK beschikbaar stelde is Human Software actief met het ontwikkelen van software voor klanten voor iPhone, iPod en iPad.

Human Software heeft een grote rol gespeeld in het ontwikkelen van de volgende iPhone Apps:

Zorgfactuur

ZorgfactuurZorgfactuur Stuur je facturen als freelance professional in de zorg.

Zorgfactuur is een app waarmee je super handig je diensten kunt administreren en aan het eind van de maand een professionele factuur naar je klant(en) kunt sturen.

Je kunt meerdere klanten invoeren. Je uurtarief kan per klant anders zijn. Iedere dienst kun je voorzien van een opmerking die op je factuur komt te staan. Hier kan je bijvoorbeeld de afdeling vermelden, zodat je klant beter kan controleren welke dienst je gedraaid hebt.

Lees hier meer over deze handige iOS app.

Verzekerd

InsurancesStel je voor dat je op reis bent en je hebt ineens je verzekeringsgegevens nodig. Veel mensen laten die thuis, dus dan zit je aardig onthand. Nu is er een iPhone app die dit probleem oplost. Iedere keer dat er een nieuwe verzekeringspolis op de mat valt vul je even de gegevens in in de Verzekeringen iPhone app en je hebt die gegevens vanaf dan altijd bij je!

Verzekerd is vanaf 20 december 2011 beschikbaar in de iTunes AppStore voor slechts € 0.79.

LEDwatchapp

YubifyLEDwatchapp is 's werelds eerste mobiele applicatie met een grote selectie moderne LED (Light Emitting Diode) horloges tegen de beste prijzen. In LEDwatchapp kan met PayPal betaald worden.

Tevens is er een aantal LEDwatches live te zien in de app. De tijd wordt hierin weergegeven zoals op het echte horloge!

LEDwatchapp is vanaf 20 december 2010 gratis beschikbaar in de App Store.

Yubify

Yubify Yubify is het eerste local discovery systeem met plaats én tijd. Yubify geeft live informatie over winkels, hotels, restaurants, musea, films, concerten, treinen en nog veel meer.

Yubify onderscheidt zich van andere applicaties omdat het zoeken gebeurt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd. Het resultaat van je zoekopdracht is daardoor verrassend precies. Het beginpunt van de app is een kaart, je switcht gemakkelijk tussen je huidige en andere locaties. Maar het gaat vooral om de intelligentie die achter de kaart zit: de manier waarop je slim kunt zoeken en filteren op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats en tijd. Om de kwaliteit van de live informatie te waarborgen wordt onder meer samengewerkt met Weekendjeweg.nl, DiningCity.com en Uitburo.

Yubify staat vanaf 6 april 2010 in de App Store.

Alarmeringen

Alarmeringen.nl Alarmeringen.nl is een website waarop meldingen van ambulance, traumahelicopter, brandweer, politie en reddingsmaatschappij real time kunnen worden bekeken. In opdracht van de beheerder van deze website heeft Human Software een iPhone App ontwikkeld die de functionaliteit van de website op de iPhone biedt.

Deze app staat vanaf 16 december 2009 in de App Store.

Design provided by Free Web Templates - your source for free website templates